Let’s go nuts !

Gezonde repen. Met noten, fruit en havermout, muesli en gepofte rijst en veel meer. De schappen liggen er vol mee. Maar wat kies je ?
Het is dé gezondheidstrend van het laatste jaar. Of je nou in de supermarkt bent, op de sportschool, of in de stationshal bij de automaat. Grab and go voor een snack. Voor de lekkere trek maar toch met het idee goed en gezond bezig te zijn. Maar is dat altijd ook zo ?

Ik kijk zelf altijd heel goed naar de etiketten van de repen. Want suikers, fruit, proteïne en koolhydraten verschillen best wel per reep. En natuurlijk willen we liever niet teveel geraffineerde suikers binnen krijgen. Bovendien wil ik zelf graag dat het biologisch is, glutenvrij, lactosevrij, en vegan .
Dan wordt de keuze alweer minder.
Inmiddels heb ik hele lekker repen ontdekt die al deze eigenschappen hebben. En…. als hoofdingrediënt noten. So let’s go nuts !

Iedereen weet inmiddels dat noten gezond zijn. Van een handje noten per dag (25 gram) wordt je lichaam blij. Noten verlagen je LDL-cholesterol, wat helpt om je bloedvaten gezond te houden. Verder leveren noten veel gunstige voedingsstoffen zoals vezels, eiwit, ijzer en onverzadigd vet.
Meer weten kijk op :https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/welke-noten-zijn-goed-om-te-eten-.aspx

Deze repen zijn nog niet overal te koop in Nederland maar daar gaat verandering in komen. Samen met de Nederlandse agent Nednxt. presenteren wij het merk Foodloose op de Biobeurs in Zwolle.
Ze komen in 6 smaken op de Nederlandse markt en geloof me, het is verleidelijk om het bij 1 reep per dag te houden !

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom ons dan bezoeken op de biobeurs
https://www.bio-beurs.nl/ in Zwolle. Standnummer 284.
Ben je retailer ? vraag naar de mogelijkheden om deze gezonde noten repen van Foodloose in je assortiment op te nemen. We hebben een aantrekkelijke beursaanbieding.

In de volgende post zal ik ook een aantal leuke recepten geven om snacks te maken van Foodloose noten repen. Foodhack Fun !!!! Gezond en lekker.
Meer informatie over Foodloose op instagram.
https://www.instagram.com/foodloose/